Over ons

Hallo, wij zijn papagreen. We willen met een online platform mensen die niet 1,2,3 iets voor het milieu doen toch stiekem aanzetten tot natuurvriendelijk gedrag. Omdat het je zelf goed uitkomt omdat het je geld bespaart of dat je er zelf een goed gevoel over krijgt.

Mijn naam is Keesjan Deelstra, ik studeerde ooit Sociale Geografie en ben de oprichten van Papagreen.org. M’n eerste stappen in het werkleven zette ik bij de Fietserbond en Milieudefensie lang voordat klimaatverandering ‘in’ was. Omdat ik depressief werd van de focus op wat er allemaal niet goed is in de wereld ging ik me bezighouden met iets heel anders: online marketing met specialisatie SEO. 

Ik en mijn vrouw zijn vorig jaar begonnen ons huis te verduurzamen. Veel uitgezocht en geleerd.

Nu ik wat ouder ben -en inmiddels 4 kinderen heb rondlopen – voel ik weer de behoefte me met mn oude onderwerp bezig te gaan houden en wat terug te doen voor de maatschappij. Iets met nalaten en overdracht. 

Vandaar in het kort Papagreen.

Lees ook het mission statement.

Waarom is Papagreen op aarde?

We willen mensen in Europe(voorlopig eerst alleen in Nl) enthousiasmeren en aanzetten tot actie op milieugebied. Specifiek verduurzaming van hun huis met als ingang geld besparen.

Nevendoel is jongeren aanspreken hun ouders te stimuleren groener te gaan leven.

Middels ’n online platvorm in 7 EU talen

 1. Nederlands
 2. Engels
 3. Duits
 4. Frans
 5. Spaans
 6. Italiaan
 7. Portugees

Start in NL.

Domein is directe leefomgeving

 • Wonen: In en om het huis
 • Isolatie
 • opwekken
 • Groen
 • Tips